Wij ontzorgen u maximaal, zodat u tijd overhoudt voor uw andere werkzaamheden. De basis van ons werk is het opstellen van verkeersbesluiten. Hiervoor voeren wij de volgende drie stappen uit:

Naast de bovenstaande basiswerkzaamheden bieden wij u optioneel de volgende vier modules aan voor de werkzaamheden die bij het nemen van een verkeersbesluit komen kijken. De modules kunnen afzonderlijk van elkaar worden afgenomen.

Hoe meer besluitpunten, hoe complexer een verkeersbesluit, des te uitgebreider de overwegingen. Daarom brengen wij onze verkeersbesluiten per besluitpunt in rekening. Per extra besluitpunt krijgt u dan wel kwantumkorting op de meerprijs. Ook nemen we standaardbesluit-punten, zoals verwijzingen naar situatietekeningen, kosteloos op in het verkeersbesluit. Zo kunnen wij u al een verkeersbesluit leveren vanaf € 150 euro!

De modules die wij aanbieden (voor bijvoorbeeld het opstellen van situatietekeningen of het verzorgen van publicaties), leveren wij voor een vast tarief per verkeersbesluit. Meer informatie over deze modules vindt u op de pagina over onze werkwijze.

Wilt u meer informatie over onze diensten en de volledige tarievenstructuur? Klik dan hier.