Verkeersbesluiten.nl verzorgt al ruim tien jaar het opstellen en verwerken van verkeersbesluiten voor diverse gemeenten en provincies. Door onze efficiënte werkwijze ontzorgen wij u maximaal, zodat u tijd overhoudt voor uw andere werkzaamheden. Bovendien is ons aanbod modulair opgebouwd, zodat u zelf kunt kiezen welke diensten u van ons afneemt. Veel gemeenten zijn u al voorgegaan en maken al jaren naar tevredenheid gebruik van onze dienst. Wij nodigen u graag uit om op onze website rond te kijken, en hopen u binnenkort als nieuwe klant te mogen ontvangen! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Het nemen van verkeersbesluiten is voor overheidsinstanties een wettelijke verplichting, die in de praktijk vaak een extra werklast betekent. Tegelijk is het een groot goed dat belanghebbenden hun visie op het genomen besluit kunnen geven. Onze ervaring is dat veel gemeenten en provincies het lastig vinden om invulling te geven aan deze verplichte taak. Dit kan komen door tijdgebrek, onderbezetting, projecten met een groot tijdsbeslag of een gemeentelijke herindeling. Verkeersbesluiten.nl helpt u om desondanks alle juridische documenten op tijd af te krijgen. Hét doel van onze dienst Verkeersbesluiten.nl is om u maximaal te ontzorgen.

Mandy Bufus
Mandy BufusCoördinator
Eelco Bos
Eelco BosAdviseur verkeersrecht
Evelien van Beenen
Evelien van BeenenCoördinator

De kracht van Verkeersbesluiten.nl is een goed op elkaar ingespeeld team. De laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeerswetgeving delen wij actief met elkaar en wij controleren elkaars verkeersbesluiten, voordat wij deze naar u opsturen. Ook verdelen we de verkeersbesluiten gelijkmatig over alle medewerkers, zodat iedereen zijn of haar ervaring op peil houdt. Zo weet u zeker dat u kwaliteit kunt verwachten.

De dienst Verkeersbesluiten.nl is onderdeel van Mobycon (adviesbureau op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit). Hierdoor kunnen wij gebruikmaken van de verkeerskundige kennis en ervaring van ongeveer 25 collega-verkeerskundigen. Kijk voor meer informatie op www.mobycon.nl.

Hieronder vindt u de medewerkers van Verkeersbesluiten.nl die de meeste verkeersbesluiten opstellen. In geval van grote vraag naar verkeersbesluiten doen wij daarnaast een beroep op onze ‘flexibele schil’ van verkeersjuristen. Dit zijn verkeerskundigen die wij op oproepbasis inzetten.