Sorry, u moet JavaScript inschakelen om de website te mogen bezoeken.

De kracht van Verkeersbesluiten.nl is een goed op elkaar ingespeeld team. De laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeerswetgeving delen wij actief met elkaar en wij controleren elkaars verkeersbesluiten, voordat wij deze naar u opsturen. Ook verdelen we de verkeersbesluiten gelijkmatig over alle medewerkers, zodat iedereen zijn of haar ervaring op peil houdt. Zo weet u zeker dat u kwaliteit kunt verwachten.

 

De dienst Verkeersbesluiten.nl is onderdeel van Mobycon (adviesbureau op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit). Hierdoor kunnen wij gebruikmaken van de verkeerskundige kennis en ervaring van ongeveer 25 collega-verkeerskundigen. Kijk voor meer informatie op www.mobycon.nl.

 

Hieronder vindt u de medewerkers van Verkeersbesluiten.nl die de meeste verkeersbesluiten opstellen. In geval van grote vraag naar verkeersbesluiten doen wij daarnaast een beroep op onze 'flexibele schil' van verkeersjuristen. Dit zijn verkeerskundigen die wij op oproepbasis inzetten. Klik op de pijltjes om het hele team te bekijken.